Vuosikokous 2021

Koivujärvi ry:n puheenjohtajana jatkaa Anniina Siponen. Vuodelle 2021 johtokuntaan valittiin Heikki Kaurtola, Henni Myllynen, Pasi Ojalainen, Raimo Pennanen, Helvi Rajaorko-Peltola, Sisko Ruotsalainen, Esa Saastamoinen, Jarno Saastamoinen, Risto Saastamoinen, Tuomo Saastamoinen ja Tommi Tikka. Koivujärvi ry:n toimintaa tarkastaa vankalla kokemuksella kaksikko Juhani Peltola ja Heikki Rytkönen.

Koivujärvi ry:n vuosikokous päätti henkilövalintojen lisäksi vuotuisista maksuista ja muutamista järjestettävistä tapahtumista kesän 2021 osalta. Yhdistetty jäte- ja kannatusmaksu vuodelle 2021 on 50 €/vuosi, laiturimaksu 50 €/kausi, lauttamaksu 100 €/kausi. Seuran vuotuiseksi kannatusmaksuksi päätettiin 10 €/henkilö ja perhemaksuksi 20 €.

Koivujärvi ry järjestää koronan salliessa yleisurheilukilpailut heinäkuun alkupuolella lauantaina 10.7. ja saman päivän iltana rantakalaillan. Heinäkuun viimeisenä päivänä 31.7. on tarkoitus järjestää Koivujärven urheilukentällä jalkapalloturnaus ja elokuussa Mahtihauki-uistelukilpailu. Vedenjakaja-cupin osakilpailun päivämäärästä ei kokouksen aikaan ollut vielä lopullista varmuutta.

Johtokunta järjestäytyi välittömästi vuosikokouksen jälkeen ja valitsi varapuheenjohtajaksi Tuomo Saastamoisen, sihteeriksi Tommi Tikan ja taloudenhoitajaksi Henni Myllysen.

Jätä kommentti